שתיית כמות זו של תה מפחיתה את הסיכון לחלות באלצהיימר, מחקר מאשר
מחקר עדכני המתמקד ב9,000 יפנים בני מעל 65 שנים חושף כי שתיית שלוש כוסות או יותר של תה ירוק עשויה לצמצם בצורה משמעותית את הסיכון למחלת אלצהיימר. באמצעות דימות תהודה מגנטית (MRI), חוקרים הבחינו בפחות פגיעות בסובסטנציה הלבנה במוח אצל שותי תה ירוק קבועים, מה שמדגיש את הקשר בין המשקה הזה לבין מניעת דמנציה. עיקרי … המשך לקרוא שתיית כמות זו של תה מפחיתה את הסיכון לחלות באלצהיימר, מחקר מאשר
כדי להטמיע, העתיקו את כתובת האינטרנט והדביקו באתר וורדפרס
כדי להטמיע, יש להעתיק ולהדביק את הקוד לאתר