סוג של סיבים עשוי להשפיע לטובה על ירידה במשקל בהשוואה לאוזמפיק

מחקר חדש מפרט את התפקיד הפוטנציאלי של בטא-גלוקן, סיב שנמצא בשיבולת שועל ובשיבולת בר, בוויסות משקל הגוף. חשיפות מדאיגות על צריכת סיבים לא מספקת בארצות הברית, עם פחות מ-5% מהצריכה המומלצת, מדגישות את חשיבות המחקר הזה. הבטא-גלוקן, על ידי העלאת רמות Ileibacterium, עשוי לגרום להשפעות חיוביות כמו ויסות התיאבון ושיפור הבריאות המעיים, המתקיימות יחד עם … המשך לקרוא סוג של סיבים עשוי להשפיע לטובה על ירידה במשקל בהשוואה לאוזמפיק